START
NEWS
RIGHT NOW: 3 organizers online / 143 visitors on forms
HELP / CONTACT US
  English
Log in
 • Online Card Payment

 • Visa / Mastercard
  Now you can improve service to your customers by offering card payment at registration.

     Visa      Mastercard

 • Invoicing

 • Automatic invoice
  Your invoice sent with the confirmation email that goes out to the participant after the registered.

  The invoice you design automatically distributed to the participant. You do not have to send invoices and administration on this. The invoice attached to the confirmation email as a PDF file. You choose which of your event that you want to use automatic invoice.


 • Own invoice layout
  Send your invoices easily through the system. You will easily follow up on payments and reconciliation.

  With a custom invoice layout, you invoice that you want.
  Contact us and we adjust your invoice.

Tickets via Signup Manager

Scan tickets to a regular smartphone

Med dinkurs.se samlar du enkelt in deltagare till ditt evenemang. Systemet har flera betalningsmetoder som du kan välja att använda dig av, bl.a. kortbetalning och fakturering men även delbetalning.

Till detta kan du även välja att sälja/bifoga biljetter. Biljetterna förses med logotype och texter enligt dina önskemål, se biljden nedan. En QR-kod läggs på biljetten för att möjliggöra scanning.

För att säkerställa att deltagare som inte ännu betalat får en biljett så är det vanligaste att man bara automatiskt skickar med biljetter till de deltagare som valt att betala med kort. Deltagare som valt faktura skickar man till först efter de betalat sin plats. Du kan själv välja om du vill bevaka ditt eget bankkonto för betalningar, avprickning och att själv skicka påminnelser. Eller så kan du låta oss på Din Kurs sköta fakturabevakningen åt dig.

Scanning av biljetter görs med en app (codeREADr) på din smartphone. Den app är gratis för Din Kurs användare och finns att ladda ner på iTunes och Googleplay. Det skapas automatiskt ett användarkonto till codeREADr via Din Kurs.

Du kan välja att scanna biljetter med valfritt antal enheter för snabbare inpassering. På dinkurs.se kan du följa förloppet och live se inpasseringar för att följa flödet.